Sotilaskodin palvelut

Toimimme varuskunnan ytimessä, sotilasalueen sisällä – varuskunnan ehdoilla ja erityisesti varusmiesten vapaa-aikaa tukien. Sotilaskotimme on kuin isompi olohuone, jossa on sohvanurkkausta ja mahdollisuus lukaista päivän sanomalehti, katsoa telkkaria, soittaa vaikka kotiin ja päivittää kuulumiset. Pelailla kavereiden kanssa pleikkarilla ja ostaa vaikkapa ne MunkkiKahvit, josta toimintamme on tunnettua.

Vapaa-ajanviettopaikka siis, jossa on toki kuri ja järjestys, mutta nekin rennon letkeästi aistittavissa. Meillä astiat palautuvat pöydistä tiskikärryyn, roskat löytävät roskakoriin ja sanailu on asiallisen leppoista. Vakavastikin olemme tarvittaessa. 

Vierailut sotilaskotiin ovat toistaiseksi mahdollisia erillisinä vierailupäivinä. 

a1eefdfa-b7b1-47cd-9059-cc81a6304ae1

Meiltä löytyy monipuolisesti kahvilatuotteita;  itseleivotut leivonnaiset, täytetyt voileivät, makeisia, virvoitusjuomia ja snacks-tuotteita. Lisäksi voi ostaa vaikkapa hammastahnan eilen loppuneen tilalle tai unohtuneen suihkusaippuan. Kuulokkeen piuhan jäädessä tuvan kaapin oven väliin, voi meiltä löytää vaikkapa uudet kuulokkeet, varusmiesystävälliseen hintaan. Jos varpaat meinaavat paleltua, löytyy myyntiartikkeleistamme myös villasukkia, jotka taitavat käsityösisaremme ovat kutoneet.  Ja jos valikoimasta ei löydy tarvittavaa tuotetta – Aina kannatta kysyä tai antaa tuotevinkki valikoiman laajentamiseksi.  Maksuvälineinä meillä käy takuuvarmasti käteinen ja maksukortit. Tosin nämä jälkimmäiset voivat joskus tuottaa haasteita, kun olemme harjoitusalueen uumenissa siten, että puhelinkin jo pätkii. Pyrimme kuitenkin aina siihen, että sotilaskotiauton palvelualueelle saadaan tarvittaessa vahvistettua verkkoa, joten huoli pois. 

Kirjastossa on kattavasti kirjallisuutta ja lehtiä luettavaksi ja lainattavaksi myös iltalukemiseksi tupiin. Lisäksi kassalta on lainattavissa lautapelejä kavereiden kanssa pelattavaksi sotkulla. Tuemme erilaisia pien tapahtumia, kilpailuja ja otamme mieluusti uusia ideoitakin vastaan. 

Meiltä löytyy myös älyluurin latausasema, jossa on lukolliset kaapit. Voi siis turvallisin mielin jättää laitteen latautumaan ja nauttia vaikka kaakaon ja uunituoreen wiinerin, vaihtaessa kuulumisia kavereiden kanssa, tuijottamatta itsekseen luuria.

Lisäksi tuemme varusmiestemme vapaa-ajanviettoa vaihtuvilla tukimuodoilla, mutta vakiintuneiksi malleiksi ovat tulleet Keilaus SantaSportilla, Laskettelu Ounasvaaralla, Frisbeegolf kiekkojen lainaus (varuskunnassa on oma 13-väylän rata), Snooker- ja Biljardipöytien vapaakäyttö. 

 
 
 

 

Tarjoamme myös kahvituspalveluita mm yleisötapahtumiin erityisehdoin. Kysy lisää, mikäli asia askarruttaa – tuumitaan sitten, voisiko meidän palvelumme olla teidän tarpeisiinne sopiva. 

 
Siirry sivun alkuun